Een Nederlandstalig liedjesprogramma met wisselende vocalisten: Een Nieuwe Jas xs" pakt de draad op waar de “oude Nieuwe Jas” hem in 2008 heeft laten liggen. Maar: In een geheel nieuw jasje! Waar in 2008 Nederlandstalig repertoire groot(s) werd uitgevoerd door bekende artiesten onder begeleiding van het Metropole Orkest, gaat de 2015-versie voor akoestisch en "extra small": Nederlands kleinkunst-en theaterrepertoire wordt voorzien van nieuwe gitaararrangementen en klein en intiem uitgevoerd. De 6 thema's zijn gebleven: Liefde, jeugd, vriendschap, vrijheid, ouderdom en afscheid worden bezongen en bespeeld. Een voorstelling als ode aan het Nederlandse lied.

 

Tribute:

    Maurice couvée

nieuwe jas xs:

Vanaf maart 2014 maak ik als bassist / achtergrond vocalist deel uit van de Nijmeegse coverband “Tribute”. Deze band is samengesteld uit ex leden van  Broadway, Alpha Showband, Noah en de Boston Tea Party en speelt voornamelijk top 40 werk en de grootste hits van de afgelopen jaren.

Van Het Lied

Van Het Lied werkt momenteel hard aan de voorstelling “Signalen”, liedjes geschreven en vertaald voor- en door Herman van Veen, in kleine setting bespeeld en in 3 talen bezongen.


Zang & presentatie: Hedy Mutter

Akoestische gitaren, synths & zang: Maurice Couvée

Licht , geluid & inspiratie: Herman Steenstra


www.vanhetlied.nl

www.twitter.com/vanhetlied